Match4me

Macth4me

Match4me is de datingsite voor hoger opgeleide mensen. Als je dus een HBO of een WO studie hebt gedaan kun je je aanmelden op deze site om te gaan daten met andere mensen die ook hoog opgeleid zijn.

Er bestaan meerdere dating-sites voor hoog opgeleide mensen, maar match4me is de grootste datingsite voor deze doelgroep.

Bij match4me is 55% van de ingeschreven mensen vrouw en 45% man, redelijk gelijk dus. Ben je op zoek naar een relatie en wil je iemand hebben met ongeveer hetzelfde opleidingsniveau, dan zijn er meer dan genoeg kandidaten bij match4me voor jou te vinden (als je tenminste een HBO of WO studie hebt gedaan).

Opleidingsniveau

Sommige mensen vinden het opleidingsniveau tijdens de zoektocht naar een eventuele partner belangrijk. Niet alleen omdat ze denken dat anders minder bedeelde mensen hun alleen maar leuk vinden voor het geld, maar ook qua gespreksonderwerpen en gespreksniveau. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat iemand behoefte heeft een serieuze gesprekken over bijvoorbeeld de zin van het leven en dat hij of zij denkt dit niet te kunnen vinden bij iemand die een simpel beroep heeft, zoals een stratenmaker of een vuilnisman. En natuurlijk zegt je opleiding niks over jou of wie je bent, maar het kan de zoektocht misschien net iets minder lang maken.

Populair

De site match4me is heel populair. Elke week melden er zich zo’n 2500 nieuwe kandidaten aan. Het is ook niet zo gek dat match4me populair is, binnen zijn doelgroep is het de grootste site en weblog MVlife heeft match4me uitgeroepen als beste datingsite. Dan betekent het in ieder geval niet dat je een slechte datingsite hebt. Daarnaast speelt het natuurlijk ook mee dat het daten en de zoektocht naar de liefde via internet steeds populairder wordt.

Inschrijfkosten

Als je wilt gaan daten via match4me zul je hiervoor moeten betalen. Je kunt je wel gratis aanmelden, maar dit betekent dan dat je geen berichten kunt versturen of gesprekken aan kunt gaan, dus op die manier zul je niks gaan vinden. Wil je met mensen in contact komen, dan zul je eerst een abonnement moeten nemen. Je kunt zelf bepalen welke je neemt en deze bepaald de prijs. Als je bijvoorbeeld voor 1 maand wilt betalen betaal je een ander bedrag dan dat je meteen voor een half jaar betaalt.

Succes

Nederland kent meer dan 2 miljoen singles en bijna de helft hiervan is op zoek naar een serieuze relatie. Kortom, er zijn meer dan genoeg mensen die net als jij in hetzelfde schuitje zitten. Alleen, hoe vindt je iemand die bij je past. In de kroeg kan het bijvoorbeeld, maar dan ga je in principe alleen op het uiterlijk af. Als je gaat daten via het internet leer je iemand eerst alvast een beetje kennen voordat je afspreekt. Je weet dan waarschijnlijk al wat zijn hobby’s zijn en hoe hij of zij in het leven staat. Misschien verklaart dit wel het succes van de dating sites.

Copyright 2018 sites-dating.nl