Q dating

Qdating

Qdating is een van de vele sites als het aankomt op daten via het internet. Naast dat je op q-dating op zoek kunt gaan naar een nieuwe liefde kun je bij qdating ook op zoek gaan naar gewone vrienden, om bijvoorbeeld wat leuks mee te doen.

Q dating is geschikt voor iedereen en wilt zich dus ook als een laagdrempelige en makkelijk toegang=kelijke site promoten. Omdat je er naast liefde ook op zoek kunt gaan naar andere contacten kan het wat makkelijker zijn om een gesprek met iemand aan te gaan.

De liefde als doel ligt er wat minder bovenop, waardoor gesprekken wat luchtiger gevoerd kunnen worden. Dit kan echter ook wel weer tot verwarring leiden, aangezien soms mensen dan dus niet weten waar de ander naar op zoek is.

Veel doelgroepen

Aangezien qdating voor iedereen toegankelijk is, beschikt qdating over vele doelgroepen. Van jong tot oud, knap en lelijk, laag opgeleide mensen en hoog opgeleide mensen en ga zo maar door. Hierdoor kan de zoektocht naar de ware wel een lastige worden, waarin je veel tijd kwijt bent aan het beantwoorden van mailtjes van mensen die totaal niet jou type zien. Dit kan soms wel eens frustrerend werken.

Aanmelden

Op qdating kun je je gratis aanmelden. Dit heeft zo zijn voor- en zijn nadelen. Doordat je je gratis aan kunt melden zijn er veel mensen op de site te vinden die helemaal niet serieus naar iets op zoek zijn, maar gewoon een keer een profiel hebben aangemaakt, bijvoorbeeld omdat ze zich verveelden of omdat ze benieuwd waren naar wat voor reacties er zouden komen. Hierdoor geeft de totale vijver waar je uit kunt vissen een verdraaid beeld. Er zijn veel meer profielen te vinden dan mensen die echt actief op zoek zijn. Daarentegen heeft een gratis profiel wel weer als voordeel dat je goed kunt kijken naar wat er beschikbaar is, voordat je je geld ergens aan uitgeeft.

Gesprekken via het internet

Als je iemand hebt ontmoet via q-dating kun je zelf bepalen hoe je de communicatie wilt laten lopen. Je kunt bijvoorbeeld chatten op q dating, maar je kunt ook verder praten op msn of eens even een keer met elkaar bellen. In deze keuze sta je helemaal vrij. Bepaal dus zelf welke communicatievorm jij het prettigst vindt.

Afspreken

Als het goed loopt ga je natuurlijk een keertje met iemand afspreken. Na een aantal leuke gesprekken, bijvoorbeeld op MSN, besluit je om de stap te wagen en een keer in het echt af te spreken. Kies een leuke en toegankelijke plek uit waar jullie je allebei prettig bij voelen, bijvoorbeeld een terrasje of een café. Op deze manier kunnen jullie elkaar nog beter leren kennen. Jullie kunnen lekker met elkaar kletsen en ook meteen elkaars reactie peilen. Wat dat betreft kom je natuurlijk veel meer over iemand te weten in het echt, dan wanneer je elkaar alleen maar kunt leren kennen via teksten die via een toetsenbord worden geschreven.

Copyright 2018 sites-dating.nl